Babagan Kita

Terobosan

  • /about-us/
  • /about-us/

yilong

PURWAKA

Aimsea Didirikan ing taun 1997 kanthi modal terdaftar 20 yuta yuan. Iki minangka perusahaan teknologi tinggi nasional sing spesialisasine ing integrasi riset, produksi lan penjualan stabilisator PVC sing ramah lingkungan sing ora beracun. Stabiliser digunakake ing produk PVC, kayata kabel lan kabel, peralatan medis dolanan, produk transparan, produk kalender, kelengkapan pipa, sprei, sepatu kanthi busa, profil lawang lan jendhela, lan liya-liyane. Stabiliser kalsium-seng PVC sing ramah. Nduweni 13 paten panemuan lan luwih saka 30 aplikasi paten. Iki ana ing level internasional teknologi intelektual dhewe. Dilengkapi karo panelitian ilmiah lan tim teknis, R&D internasional lan pusat produksi, kanthi inovasi independen lan daya saing, lini produksi kanthi otomatis, kapasitas produksi tahunan 40.000 ton, industri penjualan kualitas paling dhuwur, wis nglayani luwih saka 500 pelanggan solusi plastik PVC ramah lingkungan sing komprehensif .

  • -
    Diadegake ing taun 1997
  • -
    23 taun pengalaman
  • -+
    Luwih saka 30 aplikasi paten
  • -$
    Ibukutha 20 yuta yuan

produk

Inovasi

  • PVC stabilizer raw material for spray garden hose soft pipe PVC plastic pipes

    PVC stabilizer mat mat ...

    Deskripsi Produk Plastik sing dilebokake ing matriks PVC nambah keluwesan nganti meh kabeh level sing dipengini lan nambah orane katrangan aplikasi kanggo PVC plastik. Umume digunakake kanggo tabung (panganan, medis), Selang (tekanan, kebon, pompa), gasket, lawang ayunan lan pegangan tangan. Stabiliser nduweni stabilitas panas sing dhuwur, ambu ora enak, kualitas udara njero ruangan sing apik banget, kompatibilitas sing apik karo plastik. Kaluwihan Temokake standar GB15593-1995 medis nasional; Lulus ...

  • Toxic free stabilizers for clear PVC sheets screen printing soft PVC packing

    Penstabil bebas toksik ...

    Deskripsi Produk Kajaba film kaku ing PVC, uga ana akeh aplikasi kanggo film PVC fleksibel adhedhasar CaZn Stabilizer. Pasar didominasi film plastik, sanajan film fleksibel bebas plastisitas mlebu pasar. Film fleksibel iki digunakake umume ing film laminasi, film pembungkus jendela, film adhesive, film iklan, film shrink, film pembungkus mobil, film cetak, film sign traffic, film alat dolanan, film medis, kain meja ...

  • AIMSTA-6891

    AIMSTA-6891

    Deskripsi Produk Wis puluhan taun, produk transparan PVC dipérang dadi kaku lan fleksibel, sing digunakake ing macem-macem aplikasi. Miturut diskusi saiki babagan perlindungan lingkungan lan kesinambungan, segmen pasar mbesuk bakal ngadhepi tantangan utama. Produk sing ngemot timah, alternatif kanggo solusi bebas timah bakal dadi luwih kritis. Ing babagan iki, kudu menehi perhatian marang macem-macem peraturan hukum, kayata farmakopoeia, panganan ...

  • One pack heat Stabilizers for plastic sheets rigid roll & wrapping film PVC mats

    Siji paket panas Stabiliz ...

    Deskripsi Produk Film kaku PVC umume digunakake kanggo kemasan produk farmasi sing cocog kanggo pengepakan tablet, kapsul, injeksi, jarum suntik lan macem-macem aksesoris medis liyane. Uga digunakake kanggo dolanan, gadget, alat tulis, kosmetik, alat, barang-barang panganan, dekorasi, bahan konstruksi lan macem-macem industri kanggo keperluan pengepakan. Film-film kasebut biasane diproduksi saka Ca / Zn PVC Stabilizers amarga dawane, kekuatan tarik dhuwur, bukti kelembapan, tahan luh, ora ...

PAWARTA

Layanan Pisanan

  • Stabilizer Non-Racun PVC

    Penstabil non-beracun PVC minangka efisiensi paling anyar, stabilitas panas berbasis seng ora beracun transparan digawe saka senyawa seng tanpa racun ilmiah lan sinergis khusus. Penstabil panas jangka panjangPVC stabilisator ora beracun nduweni kinerja sing apik, lan kombinasi ...

  • Kaluwihan saka Stabilizer Ca Zn

    Saiki, stabilisasi panas PVC utamane kalebu uyah timah, kalsium lan seng komposit, timah organik, antimoni organik, stabilisator tambahan tambahan organik lan senyawa bumi langka. Output paling gedhe yaiku stabilizer uyah timbal tradisional lan stabilisator komposit Ca Zn. Ca Zn stabilizer ijo ...