Babagan Kita

CERITA KAMI

Aimsea Didirikan ing taun 1997 kanthi modal terdaftar 20 yuta yuan. Iki minangka perusahaan teknologi tinggi nasional sing spesialisasine ing integrasi riset, produksi lan penjualan stabilisator PVC sing ramah lingkungan sing ora beracun. Stabiliser digunakake ing produk PVC, kayata kabel lan kabel, peralatan medis dolanan, produk transparan, produk kalender, kelengkapan pipa, sprei, sepatu kanthi busa, profil lawang lan jendhela, lan liya-liyane. Stabiliser kalsium-seng PVC sing ramah. Nduweni 13 paten panemuan lan luwih saka 30 aplikasi paten. Iki ana ing level internasional teknologi intelektual dhewe. Dilengkapi karo panelitian ilmiah lan tim teknis, R&D internasional lan pusat produksi, kanthi inovasi independen lan daya saing, lini produksi kanthi otomatis, kapasitas produksi tahunan 40.000 ton, industri penjualan kualitas paling dhuwur, wis nglayani luwih saka 500 pelanggan solusi plastik PVC ramah lingkungan sing komprehensif .

Perusahaan wis ngenalake sistem produksi otomatis lan sistem manajemen ERP, sistem manajemen mutu ISO9001-2015, lan duwe luwih saka 50 laboratorium pangembangan canggih lan pusat uji coba kanggo spektrometri, rheometers, instrumen penuaan ultraviolet QUV, lsp. Merek dagang "AIMSEA 志 海" dianugerahi merek dagang misuwur ing Provinsi Guangdong. Produk perusahaan menang "Produk Baru Kunci Provinsi Guangdong 2009" lan "Penghargaan Produk Baru Riset lan Pengembangan Bebas Provinsi Guangdong". Wiwit taun 2011, perusahaan iki dianugerahi kualifikasi perusahaan teknologi tinggi nasional suwene telung taun suwene lan dianugerahi gelar "Evaluasi Kredit Perusahaan AAA Enterprise" lan "Perusahaan Kredit Banget 2014 Guangdong". Perusahaan nindakake reformasi saham ing 2015 lan sukses ndhaptar ing "Pusat Perdagangan Ekuitas Nasional" ing Maret 2017, kode saham 870684.

Sawise pirang-pirang taun kerja keras, merek "AIMSEA" wis misuwur dening pasar lan industri domestik lan manca. Produk AIMSEA wis ngliwati ROHS UE, entuk sertifikasi lan menehi laporan keamanan MSDS. Pelanggan utama fokus ing pabrikan PVC sing apik ing donya. Toko penjualan sing sampurna kalebu luwih saka 20 provinsi ing Tiongkok, lan diekspor menyang meh 20 negara lan wilayah kayata Eropa, Amerika Selatan, Timur Tengah, Jepang, Asia Tenggara, lan liya-liyane kalebu ing industri paling apik ing negara kasebut lan wis dadi merek utama ing industri lan dadi pimpinan stabilisator PVC sing ora beracun lan ramah lingkungan.

TIM KAMI

Profesor Kita Yifeng Andrew Yan, Insinyur Seinor PVC luwih saka 35 taun, sinau babagan kimia lan bahan wiwit taun 1982;

Fokus ing area stabilisasi lingkungan PVC lan bahan modifikasi PVC.

Wis nemokake luwih saka 30 paten, 13 paten wis didaftar kanthi sukses ing China.

Wis menang NO 1. Hadiah Teknologi Provinsi Hunan ing taun 1989 "Proyek Modifikasi Plastik PVC / ABS", ing taun 1991 "Pelumas Tinggi Bahan Polyformalehida".

Panulis buku 《Teknologi Stabiliser Plastik lan Aplikasi》.

Wis mbantu luwih saka 500 proyek pelanggan, nyedhiyakake karir ing Aditif Lingkungan ing saindenging jagad.

Departemen R&D kita, duwe 25 insinyur profecssional lan spesialis teknis ing macem-macem wilayah. 22 taun pengalaman ing riset lan layanan teknis kanggo aditif PVC. Departemen pemasaran kita, wis pirang-pirang taun pengalaman praktis, pengalaman kerja sama sing sukses karo perusahaan domestik lan luar negeri, tim Aimsea ngadeg ing pamikiran pelanggan, wiwit saka ati, solusi khusus, rumus sing dioptimalake, kualitas stabil lan layanan teknis terus kanggo para pelanggan nggawe nilai luwih akeh, banjur bangun kahanan jangka panjang sing menang, amarga kita minangka panyedhiya solusi PVC.

JUJUR