AIMSTA-2618

  • Eco-friendly stabilizer for Flooring Vinyl PVC ceilings LVT tile sheets and walls

    Stabil ramah lingkungan kanggo jubin jubin LVT jubin LVT lan tembok

    Bidang aplikasi kanggo Lantai PVC, tembok, jubin LVT, langit-langit, tali pinggiran dibesarkan mbesuk kanthi nggunakake ora mung kompak nanging uga struktur busa kanthi macem-macem kerapatan busa kayata sheet foamed, sheet foamed gratis, sheet co-extruded dll. Lantai PVC duwe perlindungan lingkungan, instalasi sederhana, kinerja higienis, stabilitas dimensi, tahan noda, resistensi nyandhang super, emisi sing kurang lan ambu sing sedheng. Kajaba iku, garis warna sing realistis lan apik, warnane kaya lan apik banget, lan ora ana bedane warna, resistensi cahya, ora ana radiasi, panggunaan jangka panjang ora luntur, langkah-langkah pangolahan sing beda lan ningkatake cetakan, kinerja laminasi lan daur ulang .