AIMSTA-501

  • PVC Stabilizer for Irrigation pipe water supply pipe PVC UPVC Plastic Pipe Drainage Pipe

    Stabilizer PVC kanggo pipa banyu Irigasi pipa pipa saluran plastik Plastik UPVC Pipa Saluran Pipa Plastik

    Stabilizer PVC Seng Kalsium nawakake pipa extruded PVC lan komponen injeksi sing mbutuhake produk kanthi kinerja teknis sing apik, syarat ekonomi lan ekologis sing paling ketat. Sistem pipa PVC kalebu macem-macem ukuran, wujud lan warna, lan aditif khusus lan teknik manufaktur bisa entuk produk sing paling apik. Ditrapake kanggo macem-macem sistem pipa PVC: pipa pasokan banyu, pipa saluran pembuangan, pipa irigasi, saluran lan aditif saluran kabel kanthi efektif bisa ngasilake pipa lan perlengkapan sing berkualitas, lan menehi ciri khas kanggo produk sing wis rampung. Stabiliser nduweni stabilitas panas sing apik banget, fluiditas sing apik, piring sing kurang lan permukaan sing apik banget.