AIMSTA-503

  • Calcium Zinc PVC heat stabilizer for extruded pipes conduits pipes & PVC piping system

    Kalsium Seng PVC stabilisator panas kanggo pipa ekstrusi saluran pipa & sistem pipa PVC

    Pipa ekstrusi PVC lan komponen injeksi mbutuhake produk kanthi kinerja teknis sing apik, syarat ekonomi lan ekologis sing paling ketat. Sistem pipa PVC kalebu macem-macem ukuran, wujud lan warna, lan aditif khusus lan teknik manufaktur bisa entuk produk sing paling apik. Ditrapake kanggo macem-macem sistem pipa PVC: pipa pasokan banyu, aditif pipa limbah kanthi efektif bisa ngasilake pipa lan perlengkapan sing berkualitas, lan menehi ciri khas kanggo produk sing wis rampung kayata stabilitas mekanik sing dhuwur lan umur dawa. Pipa lan perlengkapan pipa PVC minangka prasarana ing jagad modern. Panggunaan global amarga ciri sing mupangate, kalebu kekuwatan lan daya tahan, gampang dipasang lan dirawat, tahan korosi, daur ulang, permeabilitas sing murah banget, lan daya tahan kimia sing dhuwur lan biaya sing larang banget.