AIMSTA-506

  • PVC Stabilizers for casing & plumbing electrical conduit underground threaded pipe

    PVC Stabilizers kanggo pipa & pipa saluran listrik pipa Utas

    Stabiliser PVC ngasilake pipa berulir PVC sing digunakake akeh ing konstruksi sipil, sistem industri sumber pasokan banyu njero ruangan, sistem pipa pasokan banyu kutha, akuakultur laut, area perumahan, area tanduran sistem pasokan banyu dikubur, tanduran perawatan banyu, kebon, irigasi, teknik pengeboran lan sektor liyane. Panggunaan global amarga ciri sing mupangate, kalebu kekuwatan lan daya tahan, gampang dipasang lan dirawat, tahan korosi, mobilitas rendah, sifat mekanik sing apik, daur ulang, permeabilitas sing murah banget, lan daya tahan kimia sing dhuwur lan biaya sing larang banget.