AIMSTA-508

  • Heat Stabilizer for PVC and UPVC fittings drainage pipe water supply pipe PVC tube

    Panas Stabilizer kanggo pipa pembuangan banyu PVC lan UPVC pipa saluran banyu pipa pipa pipa

    Stabilizer panas Kalsium Sink minangka sifat unik pipa lan perlengkapan PVC. Bisa ditambah kanthi tambahan bahan aditif khusus, kanggo nggawe bahan pipa sing kuwat kayata PVC sing diowahi, saluran pembuangan multilayer lan pipa got, lan tahan cuaca, ing ndhuwur pipa got lemah. Aditif kasebut, uga stabilisasi panas lan pelumas ekstrusi pipa, ditambahake ing bahan mentah PVC ing mixer kecepatan tinggi khusus kanggo ngasilake campuran garing sing diformulasikan khusus kanggo proses ekstrusi pipa. CaZn Stabilizers uga ngatasi masalah murah, kinerja pangolahan sing apik lan kinerja biaya sing apik.