AIMSTA-5092

  • Best PVC stabilizer for thermal insulation Colored window frame profile door corners co-extrusion color

    Penstabil PVC paling apik kanggo jampel termal Colour window profil pigura kanthi warna co-extrusion

    Vinil fleksibel minangka insulator termal sing kuat banget nalika digunakake minangka partisi utawa lawang. Iki bisa ngasilake hemat energi termal sing dhuwur ing bangunan, gudang utawa lokakarya. Gampang digunakake lan dipasang, partisi vinil bakal mandheg pertukaran panas, saengga bisa ngirit biaya lan nambah kenyamanan personel. Stabil Zinc Kalsium bakal nampa kabeh syarat jampel termal sing ora beracun lan ramah lingkungan. Stabiliser nduweni stabilitas cuaca sing apik, pewarnaan awal sing apik, piring sing kurang, kisaran pangolahan sing jembar.