AIMSTA-5094

  • PVC Calcium Zinc Stabilizer for extrusion plastic PVC profile window door roofing

    Stabilizer Seng Kalsium PVC kanggo atap jendhela profil plastik plastik ekstrusi

    Stabilizer PVC / stabilisator panas minangka salah sawijining solusi paling apik kanggo jendhela PVC modern lan fungsional, lawang, lawang teras, lawang geser, jendela toko, pager mlebu lan tembok pemisahan adhedhasar sistem profil. Werna awal lan tahan cuaca profil jendela putih minangka syarat utama kanggo profil, kanggo tujuan iki, kita wis nggawe stabilisator sak paket kanthi sifat statis lan dinamis sing apik banget, lan duwe syarat resistensi UV. Dibandhingake karo sistem Pb tradisional, stabilisator CaZn duwe warna utawa warna sing padha, luwih apik pengaruh, utawa stabilitas dimensi, sanajan kena pengaruh suhu sing kuat, utawa ing cuaca sing udan lan garing lan radiasi surya, profil jendhela PVC stabil kanthi cara iki bisa njaga sifat mekanik.