AIMSTA-5096

  • High quality PVC Stabilizers for rail fence PVC shutters Garden fencing Picket fence horse rail fence

    Stabilizer PVC berkualitas tinggi kanggo pager rana PVC jembatan Taman pagar Pagar piket pager jaran

    Anggar PVC minangka pilihan sing apik banget lan fungsional kanggo peternakan paddock, stabil utawa berkuda. Pagar rel vinil, asring diarani pager rel pamisah, minangka solusi pager ekonomi sing apik kanggo kabeh jinis proyek. Dibandhingake karo sistem Pb tradisional. Aimsea nawakake macem-macem stabilisator kanggo kabeh jinis pagar. Stabiliser Aimsea CaZn duwe retensi warna sing luwih apik, kekuatan pengaruh utawa stabilitas dimensi kanggo ngasilake pagar PVC. Sanajan ngalami perubahan suhu sing kuat, utawa ing cuaca udan utawa garing lan radiasi surya, pager PVC stabil kanthi cara iki bisa njaga sifat mekanik.