AIMSTA-5143

  • Constriction foam bord wall oak PVC stabilizer WPC PVC furniture Skirting bord

    Tembok bord busa sing nyepetake kayu stabilizer PVC WPC furnitur PVC Skirting bord

    Kriteria kritis manawa para desainer & arsitek kepengin duwe PVC umpluk. Keuntungan iki minangka foamboards PVC duwe akeh aplikasi desain interior kayata lemari pawon, meja sekolah, atap meja, panel ruang pamer, panel tembok, konter penerimaan, kepala gantung, ubin langit-langit, kamar mandi, bilik, lan aplikasi sing saiki lagi ditemokake Stabilizer PVC minangka bahan baku lan solusi. Papan busa PVC bisa dianyari lan berkelanjutan, sing nduwe pengaruh penting nanging penting banget kanggo nglindhungi lingkungan global lan sumber daya ekologis alami.