AIMSTA-6111

  • Non-toxic stabilizers medical equipment transparent tube injector

    Injeksi tabung transparan alat stabilisator peralatan non-beracun

    Calcium Zinc (CaZn) Stabilizer PVC sing ora beracun digunakake ing atusan produk medis lan piranti kanthi aplikasi sing terus dikembangake. Digawe saka PVC bisa dirumusake kanthi transparansi sing apik kanggo ngawasi aliran cairan sing terus-terusan. Ora mung nyedhiyakake fleksibilitas kanggo aplikasi nanging uga kanggo kekuatan, standar kesehatan, daya tahan lan uga ing suhu lan kahanan. Saliyane, stabilisator PVC duwe peran gedhe kanggo nambah biaya perawatan kesehatan.