AIMSTA-6122-5

  • Toxic free stabilizers for clear PVC sheets screen printing soft PVC packing

    Stabiliser gratis toksik kanggo cetakan layar sheet PVC sing jelas kanggo kemasan PVC alus

    Kejabi film kaku PVC, uga ana akeh aplikasi kanggo film PVC fleksibel adhedhasar CaZn Stabilizer. Pasar didominasi film plastik, sanajan film fleksibel bebas plastisitas mlebu pasar. Film fleksibel iki digunakake umume ing film laminasi, film pembungkus jendela, film adhesive, film iklan, film shrink, film pembungkus mobil, film cetak, film sign traffic, film alat dolanan, film medis, klambi meja, dll. pangolahan sing apik, stabilitas panas sing dhuwur, sifat kurang piring, ambu ora enak, cetakan sing apik banget.