AIMSTA-6380

  • UL90℃ PVC Stabilizers for insulated wire single core wire electrical wire copper conductor network cable

    UL90 ℃ Stabiliser PVC kanggo kabel terisolasi kawat inti kabel kabel konduktor tembaga jaringan jaringan

    Aimsea wis ngembangake, manufaktur lan pemasaran, stabilisator Seng Kalsium (CaZn) kinerja tinggi sing dirancang kanggo memenuhi persyaratan aplikasi sheathing lan insulasi high-end kanggo industri kabel. CaZn minangka macem-macem stabilizer pangolahan sing efektif biaya sing bisa ningkatake kinerja senyawa kabel PVC sing wis rampung, nyedhiyakake stabilitas panas lan sifat listrik, stabilitas warna lan warna awal, cocog kanggo kalsium ireng, kawat putih lan kabel sing apik, apik banget stabilitas termal, cocok kanggo jaket kabel listrik.