AIMSTA-6382

  • UL105℃ PVC stabilizer for wire ground installation telecommunication cables

    UL105 ℃ Penstabil PVC kanggo kabel telekomunikasi instalasi lemah

    Sistem Stabilizer pengaruhe pinunjul ing kinerja lan umur layanan kabel PVC. Nggunakake kabel lan kabel sing efisien, kabel dhasar, kabel instalasi, kabel telekomunikasi lan menehi atribut khusus kanggo produk sing wis rampung - kalebu stabilitas panas sing apik lan sifat listrik, stabilitas warna lan warna awal, cocog kanggo cahya kalsium ireng, kawat putih lan kabel, stabilitas termal sing apik, cocog kanggo jaket kabel listrik.