AIMSTA-6628

  • Ca/Zn stabilizer transparent PVC toys rigid film & packing PVC shrink sleeves

    Ca / Zn stabilizer mainan PVC transparan film kaku & pengepakan lengan PVC

    Ca / Zn PVC heat stabilizer bisa babar pisan ngganti organotin, Pb (timah), Ba / Zn, Ba / Ca / Zn stabilizer, lsp. Yen dibandhingake karo stabiliser liyane, stabilizer Ca / Zn duwe kauntungan saka biaya sing efektif, kemampuan cuaca sing luwih apik , ora ambu ora enak, ramah lingkungan. Iki digunakake kanthi akeh ing Tabung Medis, Selang Taman, Film kaku Medis, Film Pembungkus, Gasket / Tikar. Nyedhiyakake produk kanthi kajelasan warna awal lan stabilitas panas sing apik; polusi anti-sulfida, cairan plastik sing apik lan gawe produk kanthi permukaan mengkilap. Bisa digunakake kanggo cetakan ekstrusi lan injeksi.