AIMSTA-6700

  • UL80℃ PVC Stabilizers flexible PVC wire Structured cabling coaxial fiver twisted wire

    UL80 ℃ Stabilizer PVC fleksibel kawat PVC Kabel bengkok fiverial kabentuk kabentuk

    Stabiliser PVC sing digunakake kanggo kabel pasangan Twisted asring digunakake kanggo komunikasi telpon lan jaringan Ethernet modern. Iki minangka jinis kabel sing loro konduktor saka siji sirkuit bisa dipulas. Sepasang kabel mbentuk sirkuit sing bisa ngirim data. Lan pasangan kasebut dipintal supaya bisa nglindhungi crosstalk, swara sing digawe dening pasangan jejer. Kabel koaksial, utawa kabel koaksial, dirancang kanggo ngirim sinyal frekuensi dhuwur. Kauntungane yaiku Kongo abang kanggo kabel lan kabel peteng, cocog kanggo formula kalsium ringan, cocok kanggo jaket kabel bubuk lan stabilitas termal sing apik banget.