AIMSTA-6703M

  • Non-toxic stabilizer for edge trim soft and flexible PVC gaskets

    Penstabil sing ora beracun kanggo gasket PVC sing alus lan fleksibel

    Stabilitas Seng Kalsium Non-beracun sing digunakake ing ekstrusi plastik PVC kanggo kalebu bangunan lan konstruksi, otomotif, pendinginan komersial, jendela pintu mobil, segara, ngarep toko, pas internal lan liya-liyane. Dheweke kalebu macem-macem warna lan Jenis PVC, kanggo semi kaku lan fleksibel. Stabiliser nduweni resistensi suhu sedheng / dhuwur, resistensi UV / Ozone sing apik, kompresi sing apik, kekuatan tarik sing apik, warna awal sing ora ambu lan apik.