AIMSTA-6809W

  • Calcium Zinc Stabilizer for 5G cables Telecommunication lines electrical wiring cables

    Stabilizer Seng Kalsium kanggo kabel Telekomunikasi 5G kabel kabel listrik

    PVC asring digunakake kanggo jaket kabel listrik 5G amarga sifat isolasi listrik sing apik banget lan konstanta dielektrik. PVC umume digunakake ing kabel voltase rendah (nganti 10 KV), jalur telekomunikasi, lan kabel listrik. Sistem stabilisasi duweni pengaruh sing signifikan marang kinerja lan umur layanan kabel PVC. Bisa ngasilake kabel lan kabel kanthi efektif, lan menehi sifat khusus produk rampung - kalebu stabilitas termal lan sifat listrik sing apik, stabilitas warna lan warna awal, sifat mekanik sing apik, dispersi stabilisator. Ca / Zn stabilizer mesthi ditambahake ing isolasi kawat & kabel lan senyawa jaket kanggo nambah keluwesan lan nyuda brittleness. Penting yen stabilizer sing digunakake nduweni kompatibilitas sing dhuwur karo PVC, volatilitas sing kurang, sifat penuaan sing apik, lan bebas saka elektrolit. Ngluwihi syarat kasebut, plastik bisa dipilih kanthi syarat produk sing wis ana.