AIMSTA-6891

  • AIMSTA-6891

    AIMSTA-6891

    Wis puluhan taun, produk transparan PVC dipérang dadi kaku lan fleksibel, sing digunakake ing macem-macem aplikasi. Miturut diskusi saiki babagan perlindungan lingkungan lan kesinambungan, segmen pasar mbesuk bakal ngadhepi tantangan utama. Produk sing ngemot timah, alternatif kanggo solusi bebas timah bakal dadi luwih kritis. Ing babagan iki, kudu menehi perhatian marang macem-macem peraturan hukum, kayata farmakofoeia, persetujuan kontak panganan, peraturan kejut udara ing njero ruangan utawa standar dolanan. Biyen, timah, timah lan barium minangka aplikasi utama ing pirang-pirang aplikasi, nanging amarga Uni Eropa nggunakake seng kalsium lan seng barium, wilayah liyane ing donya alon-alon ngetutake pangembangan iki lan saya akeh milih solusi kasebut.