AIMSTA-8161

  • Calcium Zinc one pack Stabilizers for Luxury vinyl tiles WPC SPC HOM flooring realistic and color floorin

    Kalsium Seng satu paket Stabilizer untuk ubin vinil mewah WPC SPC HOM lantai lantai realistis lan warna

    Lantai SPC minangka upgrade lan perbaikan jubin mewah biasa, isi utama SPC yaiku bubuk watu kapur sing ramah alami, Polyvinyl Chloride (PVC Resign) lan Stabilizers sing dikombinasikake karo jatah tartamtu kanggo nyedhiyakake bahan komposit sing stabil banget. Uga lantai SPC digawe saka lapisan UV, kertas hias, papan inti SPC lan opsi kanggo EVA utawa XPE lan CORK. Stabilizer Seng Kalsium nyedhiyakake pewarnaan awal sing apik, produksi sheet sing cocog, stabilitas termal, cocok kanggo jubin plastik watu kanggo panutupan lantai generasi anyar.