AIMSTA-822C

  • Eco-friendly non-toxic Stabilizers for calcium zinc anti-static resistant homogeneous PVC

    Stabilizer non-beracun sing ramah lingkungan kanggo PVC homogen tahan anti-statis

    Nggunakake lantai PVC Homogenous PVC stabilizer minangka solusi sing angel lan awet banget kanggo wilayah lalu lintas sing abot lan abot banget. Bisa uga elektrokonduktif lan non elektrokonduktif. Lantai elektrokonduktif digunakake ing kamar bedah rumah sakit, dene ruangan sing ora konduktif ing kamar sinar-RTG. Peralatan medis utawa mesin medis dhewe nuntut jinis lantai sing cocog sesuai karo ciri sing dibutuhake. Kanthi jubin PVC sing homogen, gampang diresiki amarga biaya permukaan poliuretan tahan rereget lan tumpahan. Stabiliser cocok kanggo produksi sheet, stabilitas termal suwene.