AIMSTA-CZ186

  • One pack heat Stabilizers for plastic sheets rigid roll & wrapping film PVC mats

    Stabilizer panas siji bungkus kanggo sheet plastik gulung kaku & bungkus tikar film PVC

    Film kaku PVC umume digunakake kanggo ngemas produk farmasi sing cocog kanggo pengepakan tablet, kapsul, injeksi, jarum suntik lan macem-macem aksesoris medis liyane. Uga digunakake kanggo dolanan, gadget, alat tulis, kosmetik, alat, barang-barang panganan, dekorasi, bahan konstruksi lan macem-macem industri kanggo keperluan pengepakan. Film kasebut umume diproduksi saka Ca / Zn PVC Stabilizers amarga dawane, kekuatan tarik dhuwur, bukti kelembapan, tahan luh, ora ana logam abot sing mbebayani, ora ana phenol, bebas gores. Kajaba iku, pengepakan fleksibel nyebabake tren pengepakan amarga ora mung menehi perlindungan kanggo produk nanging uga menehi kenyamanan kanggo para konsumen lan uga pengaruh lingkungan kanggo lingkungan.