Stabilizer non-beracun sing ramah lingkungan kanggo PVC homogen tahan anti-statis

Katrangan singkat:

Nggunakake lantai PVC Homogenous PVC stabilizer minangka solusi sing angel lan awet banget kanggo wilayah lalu lintas sing abot lan abot banget. Bisa uga elektrokonduktif lan non elektrokonduktif. Lantai elektrokonduktif digunakake ing kamar bedah rumah sakit, dene ruangan sing ora konduktif ing kamar sinar-RTG. Peralatan medis utawa mesin medis dhewe nuntut jinis lantai sing cocog sesuai karo ciri sing dibutuhake. Kanthi jubin PVC sing homogen, gampang diresiki amarga biaya permukaan poliuretan tahan rereget lan tumpahan. Stabiliser cocok kanggo produksi sheet, stabilitas termal suwene.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Katrangan Produk

Nggunakake lantai PVC Homogenous PVC stabilizer minangka solusi sing angel lan awet banget kanggo wilayah lalu lintas sing abot lan abot banget. Bisa uga elektrokonduktif lan non elektrokonduktif. Lantai elektrokonduktif digunakake ing kamar bedah rumah sakit, dene ruangan sing ora konduktif ing kamar sinar-RTG. Peralatan medis utawa mesin medis dhewe nuntut jinis lantai sing cocog sesuai karo ciri sing dibutuhake. Kanthi jubin PVC sing homogen, gampang diresiki amarga biaya permukaan poliuretan tahan rereget lan tumpahan. Stabiliser cocok kanggo produksi sheet, stabilitas termal suwene.

Kaluwihan

Cocog kanggo produk PVC lingkungan sing lembut, kayata lembar kalender, kulit buatan lan terus, Liwat tes SGS, ketemu RoHS , EN71 , EN1122 , EPA 3050B, FDA 21CFR .172 888 standar seri.

Ambu ora enak

Nambah efisiensi plastikisasi

Kinerja pangolahan sing apik banget

Werna awal sing apik banget

Kaluwihan

Bahan baku  

PVC

 

tukang plastik

 ESBO 822C Kalsium karbonat Pelumas internal Pelumas eksternal enten babi
 dosis  

100

 

cocog

 0-4  1,5-3  30-200  0,2-0,8  0.4-1.2 suita ble

Formula sing disaranake

Dosis stabilisator dianjurake nggunakake 1,5-3. Formula sing disaranake miturut jumlah kalsium karbonat lan jinis penyesuaian dosis pelumas sing cocog.
Kabeh data kalebu resep iku nyata, para pelanggan kudu negesake dhewe manawa produk kasebut migunani, apa wis ditrapake lan ditrapake kanggo standar lan peraturan keamanan lan kesehatan lokal kanthi nggunakake laboratorium lan peralatan dhewe kanggo nindakake tes sing dibutuhake. AIMSEA ora bisa menehi komitmen lan ora tanggung jawab kanggo kerugian lan biaya. Pelanggan kudu netepi peraturan lan hukum paten lokal

Babagan PVC

Kabeh data kalebu resep iku nyata, pelanggan kudu negesake dhewe manawa produk kasebut migunani, apa ora tundhuk lan ditrapake kanggo standar lan peraturan keamanan lan kesehatan lokal kanthi nggunakake laboratorium lan peralatan kanggo nindakake tes sing dibutuhake. AIMSEA ora bisa menehi komitmen lan ora tanggung jawab kanggo kerugian lan biaya Pelanggan kudu netepi peraturan lan hukum paten lokal

Aplikasi

  • Kothak inti polimer SPC / Watu
  • Kothak inti polimer WPC / Waterproof
  • Lantai homogen
  • LVT / Ubin vinil mewah


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk