FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Napa nggunakake stabilizer panas PVC?

PVC ing suhu ditambahake udakara 140 derajat, apa sing ora bakal nambah kasus dekomposisi, nanging ing wektu iki, PVC ora bisa plastis, ora bisa diproses, mula kanggo ngasilake produk PVC, kudu nambah suhu sing luwih dhuwur, banjur sampeyan kudu gabung karo stabilisator supaya PVC ora bisa bosok, supaya bisa ngasilake kinerja pemrosesan PVC.

Apa kalsium lan seng stabilizer PVC?

Produk PVC sing digunakake ing produksi stabilisator komposit umume digunakake uyah timbal lan senyawa sabun logam, amarga panggunaan uyah timbal akeh, nyebabake polusi lingkungan, suhu plastisitas dhuwur, aliran larutan sing kurang, kasus perubahan warna belerang lan masalah liyane. Utamane karo wong-wong produk plastik, persyaratan lingkungan saya tambah saya dhuwur, pangembangan kalsium lan zat zink komposit sing ora beracun dadi luwih akeh perhatian manungsa. Penstabil senyawa kalsium lan seng ora beracun yaiku kalsium lan uyah organik seng, fosfit, polol, antioksidan lan pelarut lan komponen liyane ing kompleks kasebut. Kompatibilitas kalsium lan seng lan resin lan kompatibilitas plastik, transparansi apik, ora gampang diendap, jumlahe kurang, gampang digunakake.

Apa layanan kustomisasi?

Miturut pelanggan saka conto sing disedhiyakake, persyaratan sing dibutuhake, kanggo nganalisa lan nyoba conto, riset lan pangembangan kalsium lan seng stabil biaya-efektif kanggo memenuhi permintaan pasar, sawayah-wayah kanggo menehi dhukungan lan solusi teknis.

Apa conto bisa disedhiyakake kanthi gratis?

Sambutan sambutan, bisa bebas nyedhiyakake conto 1kg menyang perusahaan sampeyan.

Pengin kerja sama kita?