Warta

  • Apa klasifikasi pipa pvc grosir

    1. Soft PVC: Ngemot softener gampang dadi rapuh lan angel disimpen, mula sawetara panggunaan diwatesi. Pvc alus sing umume digunakake ing Grosir pipa pvc grosir umume digunakake kanggo jubin, langit-langit lan permukaan kulit. 2. pvc kaku: uga dikenal minangka produk UPVC, utawa PVC-U. Doe PVC kaku ...
    Waca liyane
  • Teknologi tarik maneh pipo PE

    Kanggo ningkatake efisiensi pipa PE, umume pabrikan pipa bakal ngolah ulang pipa, kayata teknologi penarikan ulang pipa PE sajrone konstruksi, lan ukuran desain diameter pipa uga kudu dipikirake. Teknologi reaming mundur ing ...
    Waca liyane
  • Konstruksi lan pangopènan pipa PVC

    PVC yaiku polivinil klorida, lan bahan-bahan liyane ditambahake kanggo nambah resistensi panas, kateguhan, kemuluran, lsp. Produsen pipa PVC ngenalake manawa lapisan ndhuwur film permukaan iki lacquer, komponen utama ing tengah yaiku polivinil klorida, lan sisih ngisor lapisan ditutupi mburi a ...
    Waca liyane
  • Cara ngethok pipa pvc

    1. Produsen pipa pvc ngenalake manawa nglereni laser minangka cara paling apik, kanthi celah sempit, presisi tinggi, lan kasar irisan sing apik. Sawise dipotong, ora perlu diproses maneh. Laser duwe tingkat otomatisasi dhuwur, bisa ditutup kanthi lengkap kanggo proses, ora duwe polusi, ...
    Waca liyane
  • Spesifikasi lan tuku pipa pe

    Bahan PE (polietilen) digunakake kanthi akeh ing bidang produksi pipa pasokan banyu amarga kekuatane dhuwur, resistansi korosi, lan non-keracunan. Amarga ora bakal teyeng, iku pipa sing cocog kanggo ngganti pipa pasokan banyu besi biasa. pabrikan pipa pe ngenalake stan nasional ...
    Waca liyane
  • Kepiye pipa pvc ora rusak srengenge

    Bahan PVC minangka salah sawijining bahan dekorasi plastik. Iki minangka singkatan saka bahan polivinil klorida. Resin PVC minangka polimer termoplastik sing digawe kanthi polimerisasi monomer vinil klorida. Nggunakake resin polivinil klorida minangka bahan baku utama lan nambah anti-agi ...
    Waca liyane
  • Cara ndandani kanthi cepet kanggo kebocoran pipa pvc

    Produsen pipa pvc ngenalake sampeyan luwih dhisik mateni tutup banyu tunyuk, banjur titeni titik bocor, lan priksa kahanane retakan kasebut. Kapindho, sinaoni tingkat keruwetan. Yen mung ana retak, sampeyan bisa menyang toko hardware ing lawang kanggo tuku ...
    Waca liyane
  • Apa bedane antara pipa PVC tradisional lan pipa PVC-O

    Produsen pipa PVC ngenalake manawa struktur rantai molekul nemtokake sifat fisik lan mekanik PVC. Ing kahanan alami, polimer PVC nyedhiyakake struktur molekul amorf, lan rantai molekul disusun kanthi acak ing arah. Nanging, miturut t ...
    Waca liyane
  • Cara instalasi lan konstruksi pipa got PVC

    1. Fitur lan macem-macem pilihan 1.1 Sipat ilmiah manajemen konstruksi: panggunaan metode manajemen kualitas total. Sistem jaminan kualitas swara lan langkah-langkah teknis wis ngontrol kabeh proses konstruksi. 1.2 Rasionalitas proses instalasi: aplikasi ...
    Waca liyane
  • Bedane antara pipa PB, pipa PE, pipa PVC, pipa PERT, pipa PPR lan pipa plastik liyane

    Pipa PB pipa PB (polybutene) minangka polimer inert molekul sing dhuwur, sing duwe reputasi "emas ing plastik". Resin PB minangka komposit polimer sing disintesis saka butene-1. Nduweni resistensi suhu dhuwur, daya tahan, stabilitas kimia lan plastisitas. Iku ora ambu, non-toxi ...
    Waca liyane
  • Karakteristik lan panggunaan lem tenda PVC

    Sampeyan ana ing kene: Industri Perekat Huirui> Informasi Huirui> Perpustakaan Huirui> Karakteristik lem tenda PVC lan nggunakake Karakteristik lan panggunaan lem tenda PVC Bali menyang dhaptar Pengarang: Departemen Swiss tenda lem PVC Sumber: Departemen Kubus Swiss tenda pabrik PVC Tanggal: 2021 -03-20 【Fitur PVC ...
    Waca liyane
  • Faktor sing nyebabake transparansi plastik plastik

    1. Indeks refraktif Yen indeks bias bias katon saka resin PVC padha utawa padha karo 1,52 ~ 1.55, transparansi produk PVC bakal luwih apik, yen transparan bakal luwih murah. 2. Dawane garis molekul (klompok molekul) Dawane lurus molekul (utawa ...
    Waca liyane