Kaluwihan saka Stabilizer Ca Zn

Saiki, stabilisator panas PVC utamane nyakup uyah timah, kalsium lan seng komposit, timah organik, antimoni organik, stabilisator tambahan tambahan organik lan senyawa bumi langka. Output paling gedhe yaiku stabilizer uyah timbal tradisional lan stabilisator komposit Ca Zn.
Ca Zn stabilizer ijo lan ramah lingkungan tanpa unsur logam abot, kayata timah lan pemisah. Bisa memenuhi persyaratan standar perlindungan lingkungan paling anyar ing macem-macem negara.
Ca Zn stabilizer tahan polusiisasi vulkanisasi. Ca Zn stabilizer duwe karakteristik switching sistem sing apik. Nalika stabilizer termal timbal komposit tradisional diowahi dadi stabilisator termal organotin, kontaminasi silang bakal kedadeyan, nyebabake biaya ganti sistem sing dhuwur, dene stabilizer termal Ca Zn ora bereaksi karo rong termal kasebut stabilisator, lan biaya ganti kurang.
Kapadhetan stabilisator Ca Zn kurang, lan jumlah kalsium karbonat bisa ditambah kanthi pas kanggo nyuda biaya. Yen dibandhingake karo stabiliser timah komposit, kerapatan stabilisator Ca Zn udakara 40%.
Aimsea minangka perusahaan teknologi tinggi nasional sing spesialisasine ing integrasi riset, produksi lan penjualan stabilisator PVC sing ramah lingkungan sing ora beracun.
Stabiliser digunakake kanthi akeh ing produk PVC, kayata kabel lan kabel, peralatan medis dolanan, produk transparan, produk kalender, kelengkapan pipa, sprei, sepatu busa, profil lawang lan jendhela, lsp.


Wektu kiriman: Okt-27-2020