Stabilizer Non-Racun PVC

Stabiliser non-beracun PVC minangka efisiensi paling anyar, stabilisasi panas berbasis seng tanpa beracun transparan digawe saka senyawa seng tanpa racun ilmiah lan sinergis khusus.
Penstabil panas jangka panjang stabilizer non-beracun PPV nduweni kinerja sing apik banget, lan kombinasi minyak kedele epoksi duweni efek sinergis sing signifikan.
Transparan stabilisator non-beracun PVC bisa dibandhingake karo organotin mercaptan.
 Stabiliser non-beracun PVC ora duwe bau khas lan duwe fungsi pelumas. Gampang dibubarake. Ora pencet utawa disemprot.
 Stabiliser non-beracun PVC ora nyebabake polusi vulkanisasi utawa ningkatake warna tembaga.
Stabiliser non-beracun PVC cocok kanggo ngolah lan produksi produk PVC transparan alus kayata pipa, Membran, papan, sepatu, kawat lan kabel, dolanan, lsp.
Aimsea Founded minangka perusahaan teknologi tinggi nasional sing spesialisasine ing integrasi riset, produksi lan penjualan stabilisator PVC sing ramah lingkungan sing ora beracun.
Stabiliser digunakake kanthi akeh ing produk PVC, kayata kabel lan kabel, peralatan medis dolanan, produk transparan, produk kalender, kelengkapan pipa, sprei, sepatu busa, profil lawang lan jendhela, lsp.
Produk utama yaiku stabilisator seng-karat seng seng beracun lan ramah lingkungan.


Wektu kiriman: Okt-31-2020