Penstabil sing ora beracun kanggo gasket PVC sing alus lan fleksibel

Katrangan singkat:

Stabilitas Seng Kalsium Non-beracun sing digunakake ing ekstrusi plastik PVC kanggo kalebu bangunan lan konstruksi, otomotif, pendinginan komersial, jendela pintu mobil, segara, ngarep toko, pas internal lan liya-liyane. Dheweke kalebu macem-macem warna lan Jenis PVC, kanggo semi kaku lan fleksibel. Stabiliser nduweni resistensi suhu sedheng / dhuwur, resistensi UV / Ozone sing apik, kompresi sing apik, kekuatan tarik sing apik, warna awal sing ora ambu lan apik.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Katrangan Produk

Stabilitas Seng Kalsium Non-beracun sing digunakake ing ekstrusi plastik PVC kanggo kalebu bangunan lan konstruksi, otomotif, pendinginan komersial, jendela pintu mobil, segara, ngarep toko, pas internal lan liya-liyane. Dheweke kalebu macem-macem warna lan Jenis PVC, kanggo semi kaku lan fleksibel. Stabiliser nduweni resistensi suhu sedheng / dhuwur, resistensi UV / Ozone sing apik, kompresi sing apik, kekuatan tarik sing apik, warna awal sing ora ambu lan apik.

Kaluwihan

Cocog kanggo bahan pvc sing lembut, ramah lingkungan, Non-beracun, kayata ekstrusi tikar lan sapanunggalane, liwat tes SGS, ketemu ROHS Eropa lan REACH standar

Tanpa ambu

Stabilitas panas sing apik

Werna awal sing apik

.Kanggo

Saranake dosis 2-4, lan atur miturut produksi nyata.
 materi  PVC  tukang plastik  stabilisator Kalsium karbonat Pelumas Internal Pelumas Eksternal  pigmen
 cocog  100  40-60  2-4  40-60  0,2-0,5  0.4-0.6  cocog

Kabeh data kalebu resep iku nyata, para pelanggan kudu negesake dhewe manawa produk kasebut migunani, apa wis ditrapake lan ditrapake kanggo standar lan peraturan keamanan lan kesehatan lokal kanthi nggunakake laboratorium lan peralatan dhewe kanggo nindakake tes sing dibutuhake. AIMSEA ora bisa menehi komitmen lan ora tanggung jawab kanggo kerugian lan biaya. Pelanggan kudu netepi peraturan lan hukum paten lokal.

Babagan PVC

Wis puluhan taun, produk transparan PVC dipérang dadi kaku lan fleksibel, sing digunakake ing macem-macem aplikasi. Miturut diskusi saiki babagan perlindungan lingkungan lan kesinambungan, segmen pasar mbesuk bakal ngadhepi tantangan utama. Produk sing ngemot timah, alternatif kanggo solusi bebas timah bakal dadi luwih kritis. Ing babagan iki, kudu menehi perhatian marang macem-macem peraturan hukum, kayata farmakofoeia, persetujuan kontak panganan, peraturan kejut udara ing njero ruangan utawa standar dolanan. Biyen, timah, timah lan barium minangka aplikasi utama ing pirang-pirang aplikasi, nanging amarga Uni Eropa nggunakake seng kalsium lan seng barium, wilayah liyane ing donya alon-alon ngetutake pangembangan iki lan saya akeh milih solusi kasebut.

Keuntungan PVC

Tabung Medis

Selang Taman

Film Pembungkus

Film Kaku Medis

Lampu Transparan bisa

Dolanan PVC Transparan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk