Injeksi tabung transparan alat stabilisator peralatan non-beracun

Katrangan singkat:

Calcium Zinc (CaZn) Stabilizer PVC sing ora beracun digunakake ing atusan produk medis lan piranti kanthi aplikasi sing terus dikembangake. Digawe saka PVC bisa dirumusake kanthi transparansi sing apik kanggo ngawasi aliran cairan sing terus-terusan. Ora mung nyedhiyakake fleksibilitas kanggo aplikasi nanging uga kanggo kekuatan, standar kesehatan, daya tahan lan uga ing suhu lan kahanan. Saliyane, stabilisator PVC duwe peran gedhe kanggo nambah biaya perawatan kesehatan.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Katrangan Produk

Calcium Zinc (CaZn) Stabilizer PVC sing ora beracun digunakake ing atusan produk medis lan piranti kanthi aplikasi sing terus dikembangake. Digawe saka PVC bisa dirumusake kanthi transparansi sing apik kanggo ngawasi aliran cairan sing terus-terusan. Ora mung nyedhiyakake fleksibilitas kanggo aplikasi nanging uga kanggo kekuatan, standar kesehatan, daya tahan lan uga ing suhu lan kahanan. Saliyane, stabilisator PVC duwe peran gedhe kanggo nambah biaya perawatan kesehatan.

Properti

Penstabil sing ora beracun, ora ana logam abot sing mbebayani, ngganti stabilisator tradisional, keamanan lan sanitasi, sing apik kanggo perlindungan lingkungan

Werna awal sing apik banget lan stabilitas jangka panjang sing apik;

Loro-lorone angel lan promosi leleh, plastisitas fluiditas apik, ora ana piring;

Nduwe stabilitas termal lan lubricity sing apik, duweni efek stabilasi ringan, tahan cuaca sing apik, nyuda dosis titanium dioksida sing cocog; tahan polusi sulfida, bisa nambah efek panggunaan ruangan kanggo produk;

Dispersibilitas, anti-deformasi sing apik, ningkatake warna lan keteguhan produk, lan nambah tampilan produk;

Nduwe fungsi kopling unik, sing nyedhiyakake dispersibilitas sing apik kanggo pangisi, nambah bungkus karo resin, nambah kinerja produk, nyuda nyandhang mekanik lan ndawakake umur layanan piranti;

Iki bisa nambah kekuatan leleh, ningkatake umpluk, lan nggawe sel dadi seragam. Lumahing produk iki rata, warnane stabil, penyimpangan warna sithik, lan biaya produksi bisa dikurangi.

Kaluwihan

Cocog kanggo produk PVC lingkungan sing lembut, kayata lembar kalender, kulit buatan lan terus, Liwat tes SGS, ketemu RoHS , EN71 , EN1122 , EPA 3050B, FDA 21CFR .172 888 standar seri.

Kandhung awu sithik

fa-mriksa-bunder

Stabilitas panas sing apik

Tanpa ambu, Ora ana fenol

Ora beracun, tanpa ambu & ramah lingkungan

Ora ana atomisasi & ora ana piring

Kandhutan zat sing gampang teroksidasi

Kaluwihan

Cocog kanggo produk PVC umpluk lingkungan sing kaku, kayata wallboard lan sheet lan windows kanthi blinds. Liwat tes SGS, ketemu RoHS, EN71 , EN1122 , EPA 3050B, FDA 21CFR .172 888 seri standar ing jagad iki.

1. Formula sing disaranake

Materia mentah l

PVC

5143

Pengubah Pengaruh Agen Foamin g ACR Pengatur umpluk

Kalsium karbonat e

Lubrican ts pigmen
dosis 100 4-6

0-6

0,5-1,5 0,5-2 6-12 20-80 1-2 cocog

2. Proses sing disaranake

A-> Data proses campuran:
Suhu panas: 100-110 temperature Suhu adhem : 40-50 ℃
B-> Proses ekstrusi :

Sekrup silinder1  zona Sekrup silinder2  zona Sekrup silinder3  zona Sekrup silinder4  zona Inti sing cocog Sirah cetakan Cetakan cangkem
160-165 160-165 170-175 170-175 170-180 195-200 200-210

Babagan PVC

PVC saiki digunakake ing aplikasi medis saiki amarga ora kena kuman, gampang diresiki lan nyedhiyakake aplikasi panggunaan siji sing nyuda infeksi ing kesehatan.

PVC wis digunakake ing wilayah medis luwih saka 50 taun. Iki digawe kaping pisanan kanggo nggawe tabung lan kontainer sing fleksibel kanggo ngganti karet lan kaca sing sadurunge digunakake kanggo aplikasi ing layanan kesehatan. PVC uga bisa digabung karo las frekuensi dhuwur saengga bisa macem-macem bentuk kontainer lan macem-macem jinis lampiran. Pvc sing kasedhiya kanthi komersial bercabang lan duwe kristalinitas sing sithik. Wadah sing digawe saka jinis PVC iki duwe kekuwatan sing luwih apik, karakteristik sing unggul lan kekuatan permukaan sing luwih apik.

PVC uga nawakake fleksibilitas sing dibutuhake kanggo aplikasi kayata tas getih lan wadhah IV, nanging bisa uga diandelake kanggo kekuatan lan daya tahane, sanajan ing suhu lan kahanan sing beda. PVC uga bisa diekstrusi kanthi gampang kanggo nggawe pipa IV, termoform kanggo nggawe kemasan 'blister' utawa cetakan jotosan kanggo nggawe kontainer kaku. Serbaguna iki minangka sebab utama kenapa PVC dadi bahan pilihan kanggo desainer produk lan kemasan medis.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk