siji stabilisator paket kanggo fleksibel

  • Non-toxic stabilizer for edge trim soft and flexible PVC gaskets

    Penstabil sing ora beracun kanggo gasket PVC sing alus lan fleksibel

    Stabilitas Seng Kalsium Non-beracun sing digunakake ing ekstrusi plastik PVC kanggo kalebu bangunan lan konstruksi, otomotif, pendinginan komersial, jendela pintu mobil, segara, ngarep toko, pas internal lan liya-liyane. Dheweke kalebu macem-macem warna lan Jenis PVC, kanggo semi kaku lan fleksibel. Stabiliser nduweni resistensi suhu sedheng / dhuwur, resistensi UV / Ozone sing apik, kompresi sing apik, kekuatan tarik sing apik, warna awal sing ora ambu lan apik.
  • Ca/Zn stabilizer transparent PVC toys rigid film & packing PVC shrink sleeves

    Ca / Zn stabilizer mainan PVC transparan film kaku & pengepakan lengan PVC

    Ca / Zn PVC heat stabilizer bisa babar pisan ngganti organotin, Pb (timah), Ba / Zn, Ba / Ca / Zn stabilizer, lsp. Yen dibandhingake karo stabiliser liyane, stabilizer Ca / Zn duwe kauntungan saka biaya sing efektif, kemampuan cuaca sing luwih apik , ora ambu ora enak, ramah lingkungan. Iki digunakake kanthi akeh ing Tabung Medis, Selang Taman, Film kaku Medis, Film Pembungkus, Gasket / Tikar. Nyedhiyakake produk kanthi kajelasan warna awal lan stabilitas panas sing apik; polusi anti-sulfida, cairan plastik sing apik lan gawe produk kanthi permukaan mengkilap. Bisa digunakake kanggo cetakan ekstrusi lan injeksi.