siji stabilisator paket kanggo jogan

  • Calcium Zinc one pack Stabilizers for Luxury vinyl tiles WPC SPC HOM flooring realistic and color floorin

    Kalsium Seng satu paket Stabilizer untuk ubin vinil mewah WPC SPC HOM lantai lantai realistis lan warna

    Lantai SPC minangka upgrade lan perbaikan jubin mewah biasa, isi utama SPC yaiku bubuk watu kapur sing ramah alami, Polyvinyl Chloride (PVC Resign) lan Stabilizers sing dikombinasikake karo jatah tartamtu kanggo nyedhiyakake bahan komposit sing stabil banget. Uga lantai SPC digawe saka lapisan UV, kertas hias, papan inti SPC lan opsi kanggo EVA utawa XPE lan CORK. Stabilizer Seng Kalsium nyedhiyakake pewarnaan awal sing apik, produksi sheet sing cocog, stabilitas termal, cocok kanggo jubin plastik watu kanggo panutupan lantai generasi anyar.
  • Eco-friendly stabilizer for Flooring Vinyl PVC ceilings LVT tile sheets and walls

    Stabil ramah lingkungan kanggo jubin jubin LVT jubin LVT lan tembok

    Bidang aplikasi kanggo Lantai PVC, tembok, jubin LVT, langit-langit, tali pinggiran dibesarkan mbesuk kanthi nggunakake ora mung kompak nanging uga struktur busa kanthi macem-macem kerapatan busa kayata sheet foamed, sheet foamed gratis, sheet co-extruded dll. Lantai PVC duwe perlindungan lingkungan, instalasi sederhana, kinerja higienis, stabilitas dimensi, tahan noda, resistensi nyandhang super, emisi sing kurang lan ambu sing sedheng. Kajaba iku, garis warna sing realistis lan apik, warnane kaya lan apik banget, lan ora ana bedane warna, resistensi cahya, ora ana radiasi, panggunaan jangka panjang ora luntur, langkah-langkah pangolahan sing beda lan ningkatake cetakan, kinerja laminasi lan daur ulang .
  • Eco-friendly non-toxic Stabilizers for calcium zinc anti-static resistant homogeneous PVC

    Stabilizer non-beracun sing ramah lingkungan kanggo PVC homogen tahan anti-statis

    Nggunakake lantai PVC Homogenous PVC stabilizer minangka solusi sing angel lan awet banget kanggo wilayah lalu lintas sing abot lan abot banget. Bisa uga elektrokonduktif lan non elektrokonduktif. Lantai elektrokonduktif digunakake ing kamar bedah rumah sakit, dene ruangan sing ora konduktif ing kamar sinar-RTG. Peralatan medis utawa mesin medis dhewe nuntut jinis lantai sing cocog sesuai karo ciri sing dibutuhake. Kanthi jubin PVC sing homogen, gampang diresiki amarga biaya permukaan poliuretan tahan rereget lan tumpahan. Stabiliser cocok kanggo produksi sheet, stabilitas termal suwene.