siji paket stabil kanggo umpluk

  • Polyvinyl Chloride Stabilizer for shoes & slipper sole PVC foam raw material

    Stabilizer Polyvinyl Chloride kanggo sepatu & bahan baku umpluk tunggal sandal

    PVC, Polivinil Klorida minangka polimer plastik sing digawe saka CaZn Stabilizers minangka bahan baku. Lan digunakake ing barang-barang saka tlapak sikil kanggo alas kaki ringan sing entheng, busa PVC, lembar umbel lan profil. Tlapak sikil PVC biasane ditindakake kanthi proses injeksi langsung, nanging uga digawe dadi papan busa PVC sing kalender lan dipotong. Tahan lentur lan abrasi sing murah regane murah. Bau manis tartamtu uga bisa dadi ciri khas PVC. Uga ana jinis sol injeksi busa semi-kaku karo stabilitas sing apik, ora ana warna prosesing, sel sing apik, panyesuaian busa lan pelumasan, tahan panas sing dhuwur, pewarnaan awal sing apik, lan resistensi cuaca sing apik.
  • Constriction foam bord wall oak PVC stabilizer WPC PVC furniture Skirting bord

    Tembok bord busa sing nyepetake kayu stabilizer PVC WPC furnitur PVC Skirting bord

    Kriteria kritis manawa para desainer & arsitek kepengin duwe PVC umpluk. Keuntungan iki minangka foamboards PVC duwe akeh aplikasi desain interior kayata lemari pawon, meja sekolah, atap meja, panel ruang pamer, panel tembok, konter penerimaan, kepala gantung, ubin langit-langit, kamar mandi, bilik, lan aplikasi sing saiki lagi ditemokake Stabilizer PVC minangka bahan baku lan solusi. Papan busa PVC bisa dianyari lan berkelanjutan, sing nduwe pengaruh penting nanging penting banget kanggo nglindhungi lingkungan global lan sumber daya ekologis alami.