siji stabilisator paket kanggo aplikasi medis

  • Good plasticizing PVC stabilizers for safety goggles medical device grass cutter

    Plastik stabilisator PVC sing apik kanggo kacamata keamanan alat pemotong suket

    Penstabil panas kalsium / Seng digunakake ing panemuan saiki kanthi efisiensi stabilisasi termal sing luwih dhuwur, bisa nyedhot HCL kanthi iradiasi sinar gamma ngasilake degradasi bahan PVC, hambatan xanthochromia bisa nambah degradasi oksidatif ing mburi iradiasi bahan PVC.
  • Non-toxic stabilizers medical equipment transparent tube injector

    Injeksi tabung transparan alat stabilisator peralatan non-beracun

    Calcium Zinc (CaZn) Stabilizer PVC sing ora beracun digunakake ing atusan produk medis lan piranti kanthi aplikasi sing terus dikembangake. Digawe saka PVC bisa dirumusake kanthi transparansi sing apik kanggo ngawasi aliran cairan sing terus-terusan. Ora mung nyedhiyakake fleksibilitas kanggo aplikasi nanging uga kanggo kekuatan, standar kesehatan, daya tahan lan uga ing suhu lan kahanan. Saliyane, stabilisator PVC duwe peran gedhe kanggo nambah biaya perawatan kesehatan.