siji paket stabilisator kanggo transparan

  • PVC stabilizer raw material for spray garden hose soft pipe PVC plastic pipes

    Bahan baku stabilisator PVC kanggo pipa empuk pipa empuk pipa plastik PVC

    Plastik sing dilebokake ing matriks PVC nambah keluwesan menyang meh kabeh level sing dipengini lan nambah orane katrangan aplikasi kanggo PVC plastik. Umume digunakake kanggo tabung (panganan, medis), Selang (tekanan, kebon, pompa), gasket, lawang ayunan lan pegangan tangan. Stabiliser nduweni stabilitas panas sing dhuwur, ambu ora enak, kualitas udara njero ruangan sing apik banget, kompatibilitas sing apik karo plastik.
  • Toxic free stabilizers for clear PVC sheets screen printing soft PVC packing

    Stabiliser gratis toksik kanggo cetakan layar sheet PVC sing jelas kanggo kemasan PVC alus

    Kejabi film kaku PVC, uga ana akeh aplikasi kanggo film PVC fleksibel adhedhasar CaZn Stabilizer. Pasar didominasi film plastik, sanajan film fleksibel bebas plastisitas mlebu pasar. Film fleksibel iki digunakake umume ing film laminasi, film pembungkus jendela, film adhesive, film iklan, film shrink, film pembungkus mobil, film cetak, film sign traffic, film alat dolanan, film medis, klambi meja, dll. pangolahan sing apik, stabilitas panas sing dhuwur, sifat kurang piring, ambu ora enak, cetakan sing apik banget.
  • AIMSTA-6891

    AIMSTA-6891

    Wis puluhan taun, produk transparan PVC dipérang dadi kaku lan fleksibel, sing digunakake ing macem-macem aplikasi. Miturut diskusi saiki babagan perlindungan lingkungan lan kesinambungan, segmen pasar mbesuk bakal ngadhepi tantangan utama. Produk sing ngemot timah, alternatif kanggo solusi bebas timah bakal dadi luwih kritis. Ing babagan iki, kudu menehi perhatian marang macem-macem peraturan hukum, kayata farmakofoeia, persetujuan kontak panganan, peraturan kejut udara ing njero ruangan utawa standar dolanan. Biyen, timah, timah lan barium minangka aplikasi utama ing pirang-pirang aplikasi, nanging amarga Uni Eropa nggunakake seng kalsium lan seng barium, wilayah liyane ing donya alon-alon ngetutake pangembangan iki lan saya akeh milih solusi kasebut.
  • One pack heat Stabilizers for plastic sheets rigid roll & wrapping film PVC mats

    Stabilizer panas siji bungkus kanggo sheet plastik gulung kaku & bungkus tikar film PVC

    Film kaku PVC umume digunakake kanggo ngemas produk farmasi sing cocog kanggo pengepakan tablet, kapsul, injeksi, jarum suntik lan macem-macem aksesoris medis liyane. Uga digunakake kanggo dolanan, gadget, alat tulis, kosmetik, alat, barang-barang panganan, dekorasi, bahan konstruksi lan macem-macem industri kanggo keperluan pengepakan. Film kasebut umume diproduksi saka Ca / Zn PVC Stabilizers amarga dawane, kekuatan tarik dhuwur, bukti kelembapan, tahan luh, ora ana logam abot sing mbebayani, ora ana phenol, bebas gores. Kajaba iku, pengepakan fleksibel nyebabake tren pengepakan amarga ora mung menehi perlindungan kanggo produk nanging uga menehi kenyamanan kanggo para konsumen lan uga pengaruh lingkungan kanggo lingkungan.