siji paket stabilizer kanggo kabel & kabel

  • UL90℃ PVC Stabilizers for insulated wire single core wire electrical wire copper conductor network cable

    UL90 ℃ Stabiliser PVC kanggo kabel terisolasi kawat inti kabel kabel konduktor tembaga jaringan jaringan

    Aimsea wis ngembangake, manufaktur lan pemasaran, stabilisator Seng Kalsium (CaZn) kinerja tinggi sing dirancang kanggo memenuhi persyaratan aplikasi sheathing lan insulasi high-end kanggo industri kabel. CaZn minangka macem-macem stabilizer pangolahan sing efektif biaya sing bisa ningkatake kinerja senyawa kabel PVC sing wis rampung, nyedhiyakake stabilitas panas lan sifat listrik, stabilitas warna lan warna awal, cocog kanggo kalsium ireng, kawat putih lan kabel sing apik, apik banget stabilitas termal, cocok kanggo jaket kabel listrik.
  • UL80℃ PVC Stabilizers flexible PVC wire Structured cabling coaxial fiver twisted wire

    UL80 ℃ Stabilizer PVC fleksibel kawat PVC Kabel bengkok fiverial kabentuk kabentuk

    Stabiliser PVC sing digunakake kanggo kabel pasangan Twisted asring digunakake kanggo komunikasi telpon lan jaringan Ethernet modern. Iki minangka jinis kabel sing loro konduktor saka siji sirkuit bisa dipulas. Sepasang kabel mbentuk sirkuit sing bisa ngirim data. Lan pasangan kasebut dipintal supaya bisa nglindhungi crosstalk, swara sing digawe dening pasangan jejer. Kabel koaksial, utawa kabel koaksial, dirancang kanggo ngirim sinyal frekuensi dhuwur. Kauntungane yaiku Kongo abang kanggo kabel lan kabel peteng, cocog kanggo formula kalsium ringan, cocok kanggo jaket kabel bubuk lan stabilitas termal sing apik banget.
  • UL105℃ PVC stabilizer for wire ground installation telecommunication cables

    UL105 ℃ Penstabil PVC kanggo kabel telekomunikasi instalasi lemah

    Sistem Stabilizer pengaruhe pinunjul ing kinerja lan umur layanan kabel PVC. Nggunakake kabel lan kabel sing efisien, kabel dhasar, kabel instalasi, kabel telekomunikasi lan menehi atribut khusus kanggo produk sing wis rampung - kalebu stabilitas panas sing apik lan sifat listrik, stabilitas warna lan warna awal, cocog kanggo cahya kalsium ireng, kawat putih lan kabel, stabilitas termal sing apik, cocog kanggo jaket kabel listrik.
  • Calcium Zinc Stabilizer for 5G cables Telecommunication lines electrical wiring cables

    Stabilizer Seng Kalsium kanggo kabel Telekomunikasi 5G kabel kabel listrik

    PVC asring digunakake kanggo jaket kabel listrik 5G amarga sifat isolasi listrik sing apik banget lan konstanta dielektrik. PVC umume digunakake ing kabel voltase rendah (nganti 10 KV), jalur telekomunikasi, lan kabel listrik. Sistem stabilisasi duweni pengaruh sing signifikan marang kinerja lan umur layanan kabel PVC. Bisa ngasilake kabel lan kabel kanthi efektif, lan menehi sifat khusus produk rampung - kalebu stabilitas termal lan sifat listrik sing apik, stabilitas warna lan warna awal, sifat mekanik sing apik, dispersi stabilisator. Ca / Zn stabilizer mesthi ditambahake ing isolasi kawat & kabel lan senyawa jaket kanggo nambah keluwesan lan nyuda brittleness. Penting yen stabilizer sing digunakake nduweni kompatibilitas sing dhuwur karo PVC, volatilitas sing kurang, sifat penuaan sing apik, lan bebas saka elektrolit. Ngluwihi syarat kasebut, plastik bisa dipilih kanthi syarat produk sing wis ana.