Produk

  • UL90℃ PVC Stabilizers for insulated wire single core wire electrical wire copper conductor network cable

    UL90 ℃ Stabiliser PVC kanggo kabel terisolasi kawat inti kabel kabel konduktor tembaga jaringan jaringan

    Aimsea wis ngembangake, manufaktur lan pemasaran, stabilisator Seng Kalsium (CaZn) kinerja tinggi sing dirancang kanggo memenuhi persyaratan aplikasi sheathing lan insulasi high-end kanggo industri kabel. CaZn minangka macem-macem stabilizer pangolahan sing efektif biaya sing bisa ningkatake kinerja senyawa kabel PVC sing wis rampung, nyedhiyakake stabilitas panas lan sifat listrik, stabilitas warna lan warna awal, cocog kanggo kalsium ireng, kawat putih lan kabel sing apik, apik banget stabilitas termal, cocok kanggo jaket kabel listrik.
  • UL80℃ PVC Stabilizers flexible PVC wire Structured cabling coaxial fiver twisted wire

    UL80 ℃ Stabilizer PVC fleksibel kawat PVC Kabel bengkok fiverial kabentuk kabentuk

    Stabiliser PVC sing digunakake kanggo kabel pasangan Twisted asring digunakake kanggo komunikasi telpon lan jaringan Ethernet modern. Iki minangka jinis kabel sing loro konduktor saka siji sirkuit bisa dipulas. Sepasang kabel mbentuk sirkuit sing bisa ngirim data. Lan pasangan kasebut dipintal supaya bisa nglindhungi crosstalk, swara sing digawe dening pasangan jejer. Kabel koaksial, utawa kabel koaksial, dirancang kanggo ngirim sinyal frekuensi dhuwur. Kauntungane yaiku Kongo abang kanggo kabel lan kabel peteng, cocog kanggo formula kalsium ringan, cocok kanggo jaket kabel bubuk lan stabilitas termal sing apik banget.
  • UL105℃ PVC stabilizer for wire ground installation telecommunication cables

    UL105 ℃ Penstabil PVC kanggo kabel telekomunikasi instalasi lemah

    Sistem Stabilizer pengaruhe pinunjul ing kinerja lan umur layanan kabel PVC. Nggunakake kabel lan kabel sing efisien, kabel dhasar, kabel instalasi, kabel telekomunikasi lan menehi atribut khusus kanggo produk sing wis rampung - kalebu stabilitas panas sing apik lan sifat listrik, stabilitas warna lan warna awal, cocog kanggo cahya kalsium ireng, kawat putih lan kabel, stabilitas termal sing apik, cocog kanggo jaket kabel listrik.
  • Calcium Zinc Stabilizer for 5G cables Telecommunication lines electrical wiring cables

    Stabilizer Seng Kalsium kanggo kabel Telekomunikasi 5G kabel kabel listrik

    PVC asring digunakake kanggo jaket kabel listrik 5G amarga sifat isolasi listrik sing apik banget lan konstanta dielektrik. PVC umume digunakake ing kabel voltase rendah (nganti 10 KV), jalur telekomunikasi, lan kabel listrik. Sistem stabilisasi duweni pengaruh sing signifikan marang kinerja lan umur layanan kabel PVC. Bisa ngasilake kabel lan kabel kanthi efektif, lan menehi sifat khusus produk rampung - kalebu stabilitas termal lan sifat listrik sing apik, stabilitas warna lan warna awal, sifat mekanik sing apik, dispersi stabilisator. Ca / Zn stabilizer mesthi ditambahake ing isolasi kawat & kabel lan senyawa jaket kanggo nambah keluwesan lan nyuda brittleness. Penting yen stabilizer sing digunakake nduweni kompatibilitas sing dhuwur karo PVC, volatilitas sing kurang, sifat penuaan sing apik, lan bebas saka elektrolit. Ngluwihi syarat kasebut, plastik bisa dipilih kanthi syarat produk sing wis ana. 
  • PVC stabilizer raw material for spray garden hose soft pipe PVC plastic pipes

    Bahan baku stabilisator PVC kanggo pipa empuk pipa empuk pipa plastik PVC

    Plastik sing dilebokake ing matriks PVC nambah keluwesan menyang meh kabeh level sing dipengini lan nambah orane katrangan aplikasi kanggo PVC plastik. Umume digunakake kanggo tabung (panganan, medis), Selang (tekanan, kebon, pompa), gasket, lawang ayunan lan pegangan tangan. Stabiliser nduweni stabilitas panas sing dhuwur, ambu ora enak, kualitas udara njero ruangan sing apik banget, kompatibilitas sing apik karo plastik.
  • Toxic free stabilizers for clear PVC sheets screen printing soft PVC packing

    Stabiliser gratis toksik kanggo cetakan layar sheet PVC sing jelas kanggo kemasan PVC alus

    Kejabi film kaku PVC, uga ana akeh aplikasi kanggo film PVC fleksibel adhedhasar CaZn Stabilizer. Pasar didominasi film plastik, sanajan film fleksibel bebas plastisitas mlebu pasar. Film fleksibel iki digunakake umume ing film laminasi, film pembungkus jendela, film adhesive, film iklan, film shrink, film pembungkus mobil, film cetak, film sign traffic, film alat dolanan, film medis, klambi meja, dll. pangolahan sing apik, stabilitas panas sing dhuwur, sifat kurang piring, ambu ora enak, cetakan sing apik banget.
  • AIMSTA-6891

    AIMSTA-6891

    Wis puluhan taun, produk transparan PVC dipérang dadi kaku lan fleksibel, sing digunakake ing macem-macem aplikasi. Miturut diskusi saiki babagan perlindungan lingkungan lan kesinambungan, segmen pasar mbesuk bakal ngadhepi tantangan utama. Produk sing ngemot timah, alternatif kanggo solusi bebas timah bakal dadi luwih kritis. Ing babagan iki, kudu menehi perhatian marang macem-macem peraturan hukum, kayata farmakofoeia, persetujuan kontak panganan, peraturan kejut udara ing njero ruangan utawa standar dolanan. Biyen, timah, timah lan barium minangka aplikasi utama ing pirang-pirang aplikasi, nanging amarga Uni Eropa nggunakake seng kalsium lan seng barium, wilayah liyane ing donya alon-alon ngetutake pangembangan iki lan saya akeh milih solusi kasebut.
  • One pack heat Stabilizers for plastic sheets rigid roll & wrapping film PVC mats

    Stabilizer panas siji bungkus kanggo sheet plastik gulung kaku & bungkus tikar film PVC

    Film kaku PVC umume digunakake kanggo ngemas produk farmasi sing cocog kanggo pengepakan tablet, kapsul, injeksi, jarum suntik lan macem-macem aksesoris medis liyane. Uga digunakake kanggo dolanan, gadget, alat tulis, kosmetik, alat, barang-barang panganan, dekorasi, bahan konstruksi lan macem-macem industri kanggo keperluan pengepakan. Film kasebut umume diproduksi saka Ca / Zn PVC Stabilizers amarga dawane, kekuatan tarik dhuwur, bukti kelembapan, tahan luh, ora ana logam abot sing mbebayani, ora ana phenol, bebas gores. Kajaba iku, pengepakan fleksibel nyebabake tren pengepakan amarga ora mung menehi perlindungan kanggo produk nanging uga menehi kenyamanan kanggo para konsumen lan uga pengaruh lingkungan kanggo lingkungan.
  • PVC Calcium Zinc Stabilizer for extrusion plastic PVC profile window door roofing

    Stabilizer Seng Kalsium PVC kanggo atap jendhela profil plastik plastik ekstrusi

    Stabilizer PVC / stabilisator panas minangka salah sawijining solusi paling apik kanggo jendhela PVC modern lan fungsional, lawang, lawang teras, lawang geser, jendela toko, pager mlebu lan tembok pemisahan adhedhasar sistem profil. Werna awal lan tahan cuaca profil jendela putih minangka syarat utama kanggo profil, kanggo tujuan iki, kita wis nggawe stabilisator sak paket kanthi sifat statis lan dinamis sing apik banget, lan duwe syarat resistensi UV. Dibandhingake karo sistem Pb tradisional, stabilisator CaZn duwe warna utawa warna sing padha, luwih apik pengaruh, utawa stabilitas dimensi, sanajan kena pengaruh suhu sing kuat, utawa ing cuaca sing udan lan garing lan radiasi surya, profil jendhela PVC stabil kanthi cara iki bisa njaga sifat mekanik.
  • PVC Stabilizer for Waterproof tile Roofing tile Plastic roofing PVC Corrugated Sheet PVC resin Plastic Sheet

    Pvc Stabilizer kanggo jubin atap Waterproof genteng Plastik atap Plastik Lembar bergelombang Lembar Plastik resin Pvc

    Penstabil Seng Kalsium / stabilisator panas nyedhiyakake sistem atap PVC sing ora beracun wis nyekseni tuwuhing taun-taun pungkasan amarga macem-macem ciri khas, utamane umur panjang, daya tahan cuaca sing ekstrem lan suhu, biaya siklus urip sing kurang, efisiensi energi, panas lan refleksi surya, tahan api, resistensi kimia lan minyak ing antarane mupangat liyane. Uga, stabilisator PVC nyedhiyakake efisiensi energi, cocog kanggo produksi sheet, stabilitas termal sing apik, stabilitas termal sing dawa.
  • High quality PVC Stabilizers for rail fence PVC shutters Garden fencing Picket fence horse rail fence

    Stabilizer PVC berkualitas tinggi kanggo pager rana PVC jembatan Taman pagar Pagar piket pager jaran

    Anggar PVC minangka pilihan sing apik banget lan fungsional kanggo peternakan paddock, stabil utawa berkuda. Pagar rel vinil, asring diarani pager rel pamisah, minangka solusi pager ekonomi sing apik kanggo kabeh jinis proyek. Dibandhingake karo sistem Pb tradisional. Aimsea nawakake macem-macem stabilisator kanggo kabeh jinis pagar. Stabiliser Aimsea CaZn duwe retensi warna sing luwih apik, kekuatan pengaruh utawa stabilitas dimensi kanggo ngasilake pagar PVC. Sanajan ngalami perubahan suhu sing kuat, utawa ing cuaca udan utawa garing lan radiasi surya, pager PVC stabil kanthi cara iki bisa njaga sifat mekanik.
  • Best PVC stabilizer for thermal insulation Colored window frame profile door corners co-extrusion color

    Penstabil PVC paling apik kanggo jampel termal Colour window profil pigura kanthi warna co-extrusion

    Vinil fleksibel minangka insulator termal sing kuat banget nalika digunakake minangka partisi utawa lawang. Iki bisa ngasilake hemat energi termal sing dhuwur ing bangunan, gudang utawa lokakarya. Gampang digunakake lan dipasang, partisi vinil bakal mandheg pertukaran panas, saengga bisa ngirit biaya lan nambah kenyamanan personel. Stabil Zinc Kalsium bakal nampa kabeh syarat jampel termal sing ora beracun lan ramah lingkungan. Stabiliser nduweni stabilitas cuaca sing apik, pewarnaan awal sing apik, piring sing kurang, kisaran pangolahan sing jembar.